Wallenbergare av hjortfärs

Idag åt jag Wallenbergare av hjortfärs efter gymmet till middag, det blev jättegott!
 
400 g hjortfärs
1 ägg
4 dl vispgrädde
Salt, svartpeppar
Ströbröd
2 msk smör
 
Gör såhär:
 
Blanda ihop grädden och ströbröd och låt stå en stund.
Mixa i resten av ingredienserna  och gör sedan biffar av den som du steker.
 
Servera med potatismos, gräddsås, lite lingon och grönsaker.
 
 
 
 

Veckomatsedel

Idag ska jag gå igenom kyl, frys och skafferier
och göra en ordentlig veckomatsedel på det som finns hemma.
Januari är en månad med lite pengar så det gäller att vara påhittig med det som finns hemma.
Återkommer senare idag med matsedeln och olika idér.
 
Ett bra sätt att få pengarna att räcka men ibland behöver man tömma frysen för att köpa nytt och fräscht.
Mat kan inte förvaras och sparas hur länge som helst tyvärr.