Wallenbergare av hjortfärs

Idag åt jag Wallenbergare av hjortfärs efter gymmet till middag, det blev jättegott!
 
400 g hjortfärs
1 ägg
4 dl vispgrädde
Salt, svartpeppar
Ströbröd
2 msk smör
 
Gör såhär:
 
Blanda ihop grädden och ströbröd och låt stå en stund.
Mixa i resten av ingredienserna  och gör sedan biffar av den som du steker.
 
Servera med potatismos, gräddsås, lite lingon och grönsaker.
 
 
 
 
#1 - - M.Lindström:

Hej Nu har ni sa gott igen.Jag önskar er all Ett riktigt Gott Nytt Ar och hoppas att du fortsätter med din fina blogg nästa ar ocksa.Kram Maggan

#2 - - Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma:

Gott och enkelt.

Svar: ja jätte gott!
Gladakocken