Nya löpar dojjor- ASICS GT 2000 W

För ett tag sedan köpte jag ett par nya löparskor på Stadium. När jag väl är igång med min löpining/joggings så springer jag mycket per vecka.
Nu i början så har jag gått lite längre sträckor men i helgen så kommer jag att springa igen.
Jag har ett pronerande steg så därför så satsade jag på en sådan sko, och en sko som sitter bra på hela foten, har bra stötdämning och känns skön när man har den på.
Efter två dagars letande i affärer och på nätet så fastnade jag för ASICS GT 2000 W, en sko som jag först tyckte var för dyr men efter att ha testat runt och provat alla olika prisklasser så insåg jag att man får vad man betalar för.
Kan säga efter två veckors användande att det är en av mina bästa skor jag köpt.
Att dem är snygga är ett stort extra plus.
 
Och jag såg när jag tittade på ett par gamla skor att jag redan för 6år sedan köpte ett par asics, dessa använder jag aldrig längre eftersom skor har en begränsad livslngd, men efter mycket användande så är dem gamla asics i helt skick och då har dem gått många mil på landsväg och i skog.
Borde kasta mina gamla för jag har haft många löparskor imellan men ibland är det svårt att skilja sig från en trogen vän.
 
Här är lånade bilder på skorna jag köpte, har lånat från stadiums sida.
 
 
 <a href="http://www.stadium.se/varumarken/asics/skor/203299/asics-gt-2000-w"><img src="http://www.stadium.SE//is-bin/intershop.static/WFS/Stadium-SwedenB2C-Site/Stadium/sv_SE/Products/Thumbnail/203299_101.jpg" alt="ASICS GT 2000 W" title="ASICS GT 2000 W" /><BR><span style="font-size:12px;">Asics - Skor/ASICS GT 2000 W från stadium.se</span></a>
#1 - - GoForFit :

Snygga :)

Svar: Tack :)
Gladakocken