Sparris med avocado och ägg

Efter ett pass på gymmet under kvällen så smakade sparris, avocado och ägg salladen underbart.
Gjorde som Kajsa Warg, tog lite vad jag hade hemma.
 
Till 2 portioner
 
½ knippe sparris
2 ägg
1-2 avocado
några körsbärstomater
majonäss
olivolja
svartpeppar
havsalt
 
Koka äggen 8 minuter.
Koka upp vatten i en stor kastrull och lägg i sparrisen när det kokar, låt koka 1 minut, häll av attnet och häll över kallt vatten.
Häll sedan av vattnet.
Dela tomater och skala och dela avocadon, skala och dela äggen.
Lägg sparrisen på en tallrik och sedan lägger du på övriga ingredienser.
Klicka på majonäss på äggklyftorna, svartpeppar på avocado bitarna,
strö över havsalt över hela, häll till sist över lite oliv olja.
Klart och nu kan du njuta av din goda middag eller när du nu vill äta det här.
Gott var det i vilket fall!